Promotion Products creatief adviesbureau
Een creatief adviesbureau op het gebied van relatiegeschenken, merchandise, premiums en gadgets. Dat is Promotion Products in Amersfoort. Het bedrijf van Wietze Landman, dat hij samen met zijn zoon Thijs Landman bestaat vijfentwintig jaar. ,,Omdat Amersfoort dit jaar 750 jaar bestaat, feliciteren we de gemeente, want die is een belangrijke klant van ons.’’

Wietze Landman begon een kwart eeuw geleden vanuit een marketingachtergrond met Promotion Products. De meest courante artikelen in het aanbod van ruim 200.000 zijn pennen en nek linten maar ook caps, jacks, T-shirts, bidons en paraplu’s doen het goed. Al deze producten kunnen worden voor zien van een opdruk zoals bedrijfsnaam- en logo. “Duurzame producten zoals omschreven in The Green Catalogue vormen een belangrijke trend. Een voorbeeld is de biologisch afbreekbare pen uit maïs. Een andere trend bestaat uit themapakketten die we in toenemende mate leveren. Niet alleen met Kerst maar ook voor andere gelegenheden.’’ Aan software leverancier- en trainer Afas worden voor deelnemers aan cursusprogramma’s gepersonaliseerde flesjes water geleverd.

Creatief
‘Onze creatieve toegevoegde waarde zit hem in het feit dat we altijd meedenken met de klant.
Vaak komt men bij ons met een idee dat nog lang niet vastomlijnd is. Wij leveren dan meerdere suggesties waar men uit kan putten.’ Maar de creativiteit gaat verder. Promotion Products heeft de kreet ♥Amersfoort®, stad met een hart gelanceerd en officieel laten vastleggen. Hiermee kunnen Amersfoortse bedrijven te samen met hun eigen logo naar buiten treden op haar promotie-uitingen zoals textiel, muismatten of bijvoorbeeld sleutelhangers. Een creatieve uiting is ook het milieuvriendelijke opvouwbare vogelhuisje van karton. Dat is een groot succes. ’Een perfect item om mee te mailen. Succes verzekerd!