Mapje voor mondmaskers

Promotion Products biedt oplossing voor opbergen van mondmaskers

Het dragen van mondkapjes is de laatste tijd wereldwijd erg belangrijk en kan daardoor niet gemist worden in het dagelijks leven. Hiermee wordt niet alleen je eigen veiligheid, maar ook de veiligheid van een ander gewaarborgd. Tegelijkertijd brengen mondkapjes ook irritaties mee. Promotion Products biedt de oplossing.

Mapje voor mondmaskers - relatiegschenken

Mapje voor mondmaskers

Op zoek naar een plek waar u uw mondkapje hygiënisch kunt opbergen als u bijvoorbeeld moet eten, slapen of op uw werk bent aangekomen? Promotion Products heeft meegedacht en is met het mapje voor mondmaskers gekomen. Hierin berg je makkelijk je mondkapje in op. Ook biedt Promotion Products de mogelijkheid om een mapje te kopen met twee mondmaskers erin. Dit is makkelijk om weg te geven in bijvoorbeeld openbaar vervoer, winkels en op beurzen, zodat iedereen zich aan de nieuwe maatregelen houdt. Op deze manier houdt je op een makkelijke manier de omgeving veilig.

Wist je dat deze mapjes full colour te bedrukken zijn?

En dat de voorkant én de achterkant bedrukt kunnen worden?
relatiegeschenken Amersfoort - Promotion Products

Voor meer informatie neem contact met ons op via info@promotionproducts.nl of vul het onderstaande aanvraagformulier in: