Egg Box Zaadbommen

Zes Zaadbommetjes met bloemzaden verpakt in eierdoosjes verpakt. Verschillende bloemen zodat het een verrassing is wat er in de tuin gaat bloeien. Dit artikel wordt per doosje geleverd. Ze zijn beschikbaar in groen, geel en rood.Lente t/m zomer. Kan het gehele jaar, zaadjes kiezen zelf de beste tijd voor ontkiemen.

Egg box zaadbom kopen
Een Egg Box is een kleurrijk doosje met daarin 6 zogenaamde zaadbommetjes. De zaadbommen zijn gevuld met een mix vavn bloemenzaden en geven een fraai geheel aan bloemen. De zaadbommen lossen vanzelf op, waarna de zaden zo in de aarde vallen en kunnen ontkiemen. De zaadbommen zijn ook gekleurd en erg leuk om bij bijzondere gelegenheden te gebruiken!

Zaadbommetjes voor bijen en vlinders!
De zaadbommetjes zitten verpakt in een Egg Box van 10 bij 7 centimeter. Ze zijn beschikbaar in groen, geel en rood. Wil je echt graag een kleur hebben, laat het ons dan even weten, anders leveren we één van de kleuren. De zaadbommen zijn ongeveer een centimeter of 1 à 2 groot en hebben verschillende kleuren. Gooi de zaadbommen wat je de bloemen wilt telen, wacht op regen of gebruik een gieter, en de bloemen gaan groeien. Niet ingraven, wel licht aandrukken.

Bloembommetje zaad voor insecten
De zaaitijd van de zaadbommen is van maart tot en met juni. Zaai je ze later, dan komen ze in het volgende voorjaar op. Goed voor de insecten en bio-diversiteit! Het mengsel bevat verschillende soorten wilde en inheemse bloemenzaden.

Voor meer informatie neem contact met ons op via info@promotionproducts.nl of vul ons aanvraagformulier in: