Groene theelepel

Vergeet plastic lepels en roerstaafjes, de Groene Theelepel is een volledig biologisch afbreekbare lepel en theezakje in één. Ontvouw eenvoudig, brouw in heet water en geniet van een kopje heerlijke Fair Trade-thee. En wat goed smaakt, voelt nog beter omdat het plasticvrij en biologisch afbreekbaar is.

Het is mogelijk om de Groene Theelepel te personaliseren met het logo of slogan waardoor het een ideale manier is voor uw bedrijf of organisatie om je duurzaamheidsverhaal te verspreiden en dat mensen er over gaan praten. Als uw bedrijf of organisatie gepassioneerd is door duurzaamheid, is een Groene Theelepel de ideale manier om anderen over uw passie te vertellen. De kleine Groene Theelepel is inzetbaar voor campagnes, evenementen en giveaways. Voor de beste thee-ervaring wordt alle thee duurzaam geproduceerd. We werken alleen met Fair Trade-leveranciers in enkele van ‘s werelds beste theeteeltgebieden en we staan erop dat de thee in de Groene Theelepel volledig vrij is van genetische modificatie en kunstmatige smaakstoffen.

De levertijd is ongeveer vier weken omdat de Groene Theelepel handgemaakt is.

Voor meer informatie neem contact met ons op via info@promotionproducts.nl of vul het onderstaande aanvraagformulier in: