Button 1,5 Meter

We hebben iets positiefs bedacht om mensen bewust te maken van het feit dat men afstand moet houden van elkaar. Een soort van reminder als je iemand tegenkomt: een button met een duidelijk ‘’afstand symbool’’. Aanstaande maandag zijn twee modellen(met het maskertje 1.5) per direct te leveren. Deze buttons, met dit artwork, genaamd, Button 1.5 M.

1. De BIO Button: bestaat uitsluitend uit hernieuwbare grondstoffen (houtvezels).
Het wordt afgebroken door micro-organismen zonder toxische bijproducten. Het breekt weer uit in zijn basiscomponenten koolstofdioxide en water. Ook het folie, papier en drukinkt zijn biologisch afbreekbaar. Dit duurt tussen acht en tien weken in een gecertificeerde composteerinstallatie – iets langer op de normale composthoop.

2. De standaard Button, gemaakt van 100% recyclebaar metaal. Bij het restafval worden deze door magneten uit het vuilnis gehaald, en weer hergebruikt.
Beide modellen kunnen ook worden geleverd met een (eigen) communicatiekaartje. Een ideaal product voor supermarkten, koeriers (DHL, UPS etc), winkels en instellingen waar mensen nog bij elkaar komen en waar iedere keer gelet moet worden op de nodige afstand.

Aanvraagformulier: