Tekenkaart

De tekenkaart is een praktisch hulpmiddel bij de verwijdering van teken. Anders dan de traditionele tekentang is de mogelijkheid om te teek samen te knijpen of te verdrukken niet aanwezig.

U wilt opvallen en uw klanten of relaties belonen? Dan is de Tekenkaart een interessante optie.

De Tekenkaart als marketinginstrument:
-Langdurige promotionele waarde
-Low Budget -Creditcard model
-Past in iedere portemonnee
-Perfect om te mailen in brief en magazine
-Positieve publiciteit (M.V.O.)
-Als visitekaartje te bedrukken

Voorkomen is beter dan genezen!
Profileer uw bedrijf met het tekenkaartje als maatschappelijk betrokken onderneming. Een model van de tekenverwijderaar is kosteloos bij ons op te vragen via info@promotionproducts.nl of telefonisch via 033-4565633

Nederlandse Vereniging voor Lymepatiënten
Tekenkaart Nederland is ambassadeur van de Vereniging voor Lymepatiënten. Wij dragen een percentage af aan de Vereniging voor Lymepatiënten.Het is mogelijk voor uw bedrijf om de tekenverwijderaar voor de Nederlandse Vereniging voor Lymepatiënten in te zetten.
De extra bijdrage hiervoor wordt afgedragen aan de patiëntenvereniging. Het is ook toegestaan dit logo te gebruiken als onderdeel van uw eigen ontwerp.

Er zijn twee versies tekenkaarten verkrijgbaar:

variant met loep
variant zonder loep

Mogelijkheden bedrukking:
Bedrukking voorzijde met eigen logo en bedrijfsgegevens, de achterzijde wordt altijd bedrukt met de standaardgebruiksaanwijzing (tekstkleur: zwart). Artwork aan te leveren in EPS bestand HR. Mogelijkheid is er ook om het Artwork door ons te laten ontwerpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden hierin.

Wilt u graag meer informatie? Stuur ons een e-mail naar info@promotionproducts.nl of vul onderstaand contactformulier in: